Over ons

Meer dan 30 jaar ervaring

Onze gekwalificeerde medewerkers staan in voor het ontwerp, de inrichting en het onderhoud van elektrische- en netwerkinstallaties in kantoren en magazijnen, scholen en zorgcentra.

VCA** Gecertificeerd

APS draagt veiligheid hoog in het vaandel. De veiligheid van onze medewerkers bij de uitvoering van onze dienstverlening is een prioriteit. Ons bedrijf is dan ook VCA** gecertificeerd.

VCA APS

Erkenning van aannemers

APS is in het bezit van het getuigschrift “erkenning van aannemers” voor volgende klassen en categorie├źn: 5P1, 3P2, 3P3, 3S1, 1S4.

APS staat voor

Vertrouwen

Zeggen wat je doet en doen wat je zegt: APS staat voor een transparante en duidelijke no-nonsense stijl met een doenersmentaliteit. Kiezen voor APS is kiezen voor een doelgerichte aanpak en een partner die de klant ontzorgt van A tot Z.

Kwaliteit

Ons vak beheersen zoals geen ander dat kan, dat is het ultieme doel. Hiervoor zet APS voortdurend in op doorgedreven opleiding van haar medewerkers en het optimaliseren van onze kwaliteitsbewaking. Daarenboven werken we steeds met kwalitatieve materialen. 

Met de nodige opvolging en service zorgen we ook na een project voor een goed onderhouden en performante installatie.

Flexibiliteit

Door onze KMO-structuur hanteren we korte communicatielijnen en werken we in flexibele projectteams. In elke situatie kunnen we kort op de bal spelen.

Menselijk

Bij APS staat de mens centraal: gaande van onze collega’s, tot onze klanten en onze leveranciers. Iedereen is belangrijk in het succes van onze onderneming! We hanteren een benaderbare stijl waarbij een open dialoog prioritair is. Wederzijds respect zorgt voor de beste partnerships.

Een greep uit onze klanten

A higher level for your datanetwork & infrastructure

Benieuwd wat APS voor uw bedrijf kan betekenen?