Electrical Solutions

APS, uw partner voor elektrische installatieprojecten

APS realiseert elektrische installatieprojecten en heeft jarenlange ervaring opgebouwd in kantooromgevingen, retail, magazijnen, showrooms, historische gebouwen, bankkantoren, scholen, …

Onze medewerkers beheersen alle aspecten van de elektrotechniek:

APS Elektrische installatie
Verlichtingsprojecten APS

Functionele, industriƫle en architecturale verlichtingsprojecten

APS verzorgt industriƫle, technische en functionele lichtprojecten voor professionele toepassingen, zowel voor de industrie als dienstverlenende bedrijven (indoor en outdoor).
U kan op ons rekenen voor lichtontwerp, lichtstudie, levering, installatie en projectopvolging.

Wij kunnen talrijke referenties voorleggen in industrie, kantoorverlichting, magazijnverlichting, parkings, havengebieden, sporthallen en sportvelden, benzinestations, openbare gebouwen en winkelverlichting.

In nauwe samenwerking met een select aantal fabrikanten en invoerders geven wij u ondersteuning en advies met het oog op de optimale verwezenlijking van uw wensen.

Relighting

Een lichtstudie levert steeds een voorstel op tot energiebesparing met behoud of zelfs verbetering van het lichtcomfort.

Gekwalificeerde medewerkers bestuderen alle opties en houden daarbij zowel de gebruiks- en onderhoudskosten als het rendement op de investering nauwlettend in het oog.

Dit stelt u in staat nieuwe types armaturen, lampvervangingen of functionele lichtsturingen op basis van DMX, DALI of KNX te evalueren.

De studie geeft u dus inzicht in de mogelijke jaarlijkse besparing en dus ook in de terugverdientijd van de investering.

ATS Groep verlichting relighting

IP Camerasystemen

Ook voor de bewaking van de omgeving biedt APS een oplossing. APS kiest heden ten dage 100% voor IP gebaseerde technologie. Deze biedt hogere beeldresoluties, een uitgebreidere functionaliteit en hoge betrouwbaarheid.

Hiervoor is APS gecertificeerd installateur van het Duitse Mobotix. De intelligentie van een Mobotix systeem is gedecentraliseerd, dat wil zeggen dat een centrale controller overbodig is. Dit geeft voordelen naar flexibele beheersbaarheid en uitbreidbaarheid van het systeem.

Middenspanning
Elektroprojecten in WZC's
Laagspanningsverdeling
Elektroprojecten in sporthallen
Previous slide
Next slide

A higher level for your electrical installation & network infrastructure

Benieuwd wat APS voor uw bedrijf kan betekenen?