Verlichting

Verlichting

Functionele, technische, industriële en architecturale lichtprojecten  

APS verzorgt Industriële, technische en functionele lichtprojecten voor professionele toepassingen, zowel voor industriële ondernemingen als dienstverlenende bedrijven (indoor en outdoor).
U kunt op ons rekenen voor lichtontwerp, lichtstudie, levering, installatie en projectopvolging. Alles strikt volgens uw wensen.

Wij kunnen talrijke referenties voorleggen in industrie, kantoorverlichting, magazijnverlichting, parkings, havengebieden, sporthallen en sportvelden, benzinestations, openbare gebouwen en winkelverlichting.
Lichttechnische problemen zien wij als uitdagingen, waar wij steeds weer vakkundige oplossingen voor vinden.
In nauwe samenwerking met een select aantal fabrikanten en invoerders geven wij u ondersteuning en advies met het oog op de optimale verwezenlijking van uw wensen.

Energie efficiënte verlichting & LED oplossingen:

Een lichtstudie levert steeds een voorstel op tot energiebesparing met behoud of zelfs verbetering van het lichtcomfort.

Gekwalificeerde medewerkers bestuderen alle opties en houden daarbij zowel de gebruiks- en onderhoudskosten als het rendement op de investering nauwlettend in het oog.

Dit stelt u in staat nieuwe types armaturen, lampvervangingen of functionele lichtsturingen op basis van DMX, DALI of KNX te evalueren.

De studie geeft u dus inzicht in de mogelijke jaarlijkse besparing en dus ook in de terugverdientijd van de investering.

In tal van projecten heeft deze aanpak al geleid tot opmerkelijk positieve resultaten.

Nieuwe opeenvolgende technologische ontwikkelingen maken LED verlichting dé energiezuinige verlichtingsoplossing bij uitstek, voor meer en meer toepassingen.

Afhankelijk van uw behoeften leveren wij standaard LED oplossingen of maatwerk in samenspraak met onze partners-leveranciers.

Zo combineren wij diverse technologieën tot originele oplossingen die effectief voldoen aan uw noden en wensen. 

 

 

APS - Garantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan APS, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een onderhoudsdienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten.

APS - Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op +32 9 340 40 60 en stel uw vraag.