Testen & certificatie

Testen & certificatie

Testen is de belangrijkste stap bij de aanleg van een betrouwbaar netwerk. APS biedt op deze manier consequent de garantie dat de geplaatste bekabeling voldoet aan de geldende normering en dat de geëiste snelheden zullen gehaald worden. Iedere gebruiker van het netwerk is zo ook al zeker van het plug-and-play principe.

Correct meten en testen vereist de nodige vakkennis, kunde en ervaring. APS kan hierin zijn jarenlange ervaring enkel maar dubbel onderstrepen. Onze medewerkers worden op regelmatige tijdsstippen bijgeschoold zodoende de kennis opgefrist en up-to-date is. Juist meten doe je ook enkel met de juiste apparatuur, APS investeert jaarlijks stevig in de vernieuwing van de vloot meettoestellen.

Courante toestellen zijn:

- Fluke DTX-1800;

Afbeeldingsresultaat voor DTX 1800

- Fluke DSX-5000, indien nodig uitgerust met fiber modules;

Gerelateerde afbeelding

- Fluke Optifiber Pro, met quad modules; 

- ...

Bij de certificatie van een netwerk wordt een extra garantie uitgereikt door de producent van de netwerkmaterialen. De fabrikant garandeert dat de opgelegde snelheden zullen gehaald worden, ook na een verloop van 20, 15 of ook wel 30 jaar. APS verzorgt als gecertificeerd installateur van het desbetreffende merk de nodige administratie.

 

APS - Garantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan APS, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een onderhoudsdienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten.

APS - Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op +32 9 340 40 60 en stel uw vraag.