Licentie Okken borden voor ATS nv

28 november 2019 in Algemeen
Licentie Okken borden voor ATS nv

De bordenbouwafdeling van ATS nv werd zopas licentiehouder voor de Okken borden uit het Schneider gamma. Dit zijn high-end systeemborden, ontworpen en getest volgens de IEC 61.439 normalisatie. De eerste golf opleidingen en audits zijn achter de rug, het certificaat bezegelt de samenwerkingsovereenkomst die we getekend hebben.

Okken is inzetbaar als PCC (power control center), en als MCC (motor control center). Alhoewel vaste techniek beschikbaar is, komt Okken het best tot zijn recht in de plug-in techniek Polyfast. Ook schuiftechniek is beschikbaar.

Eerder dit jaar werden we voor de Schneider Prisma borden, ook al SPSC partner (Smart Panel Solutions Club). Het SPSC partnership geeft toegang tot een reeks oplossingen die voorbehouden zijn aan deze partners. (Prisma safety met polyfast railstel, alsook 4000Amp railstel).

Deze uitbreiding van ons productgamma zal ons helpen om nog beter de juiste oplossing te kunnen voorstellen aan de klant. We kunnen op vlak van systeemborden, zowel de oplossingen van Siemens & Schneider, 2 hoofdrolspelers in de energiemarkt, aanbieden.

Met de producten Prisma, Prisma Safety, Sivacon S8 & Okken hebben we een volledig gamma gerenommeerde energieborden beschikbaar, en dit zowel in de energieverdeling als in de motorsturing.