COVID-19: Bedrijfscontinuïteit ATS Groep

23 maart 2020 in Algemeen
COVID-19: Bedrijfscontinuïteit ATS Groep

Beste partner,

Voor iedereen zijn het op dit moment bizarre en ongewone tijden. De impact op onze samenleving is immens groot.

Onze topprioriteit gaat dan ook uit naar de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten, partners en alle andere burgers.

ATS Groep ondersteunt en respecteert de maatregelen die door de overheid worden genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan. ATS Groep beschikt reeds een 2-tal weken over een crisisteam die de maatregelen van de regering op de voet volgt, evalueert en vervolgens interne maatregelen doorvoert en intern bijstuurt waar nodig. Dit alles om de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers te beschermen.

Uiteraard kunnen jullie blijven rekenen op onze diensten en is het onze plicht om jullie zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Als essentiële dienstverlener (PC 149.01) hebben we ook een continuïteitsplan uitgewerkt om zowel onze werking als de continuïteit bij klanten te verzekeren.

ATS Groep blijft bereikbaar via de gebruikelijke kanalen. Aarzel niet ons te contacteren in geval van vragen. (Telefoon +32 9 210 04 11 – info@atsgroep.be)

Verder zullen wij er alles aan doen om jullie verder van dienst te zijn. Zorg goed voor jezelf en je naasten en hopelijk zien we elkaar snel terug in goede gezondheid.

René Schepens

CEO ATS Groep.