ATS Groep breidt uit met CDL-engineering uit Gits.

15 mei 2020 in Overnamenieuws
ATS Groep breidt uit met CDL-engineering uit Gits.

ATS Groep kondigt de overname van CDL-engineering uit Gits aan. CDL-engineering is een studiebureau gespecialiseerd in de procesindustrie. Deze overname is volledig complementair aan de huidige activiteiten van ATS Groep en vormt een versterking bij het realiseren van totaalprojecten in de industrie.

CDL-engineering is een jong bedrijf, telt 8 medewerkers en omschrijft zichzelf als de “binnenhuisarchitect” van de procesindustrie. CDL-engineering komt met pasklare, intelligente oplossingen voor algemene industriële engineering en specifieke automatiseringsprojecten. Naast totaaloplossingen ontwerpt CDL ook machines en machineonderdelen voor zijn klanten. Net als ATS Groep is CDL-engineering van vele markten thuis en realiseert projecten in diverse sectoren van de industrie, zoals voeding, automotive, etc. Het bedrijf realiseerde in 2019 een omzet van 1,2 miljoen euro.

De complementariteit van CDL-engineering vormt de perfecte aanvulling op het huidige portfolio van diensten van ATS Groep.