Air flown fiber

Air flown fiber

ABF Systems is ontstaan in de jaren ‘80 bij het Britse BT en heeft zijn opmars in eerste instantie ervaren in de Europese telecomwereld. Het ABF-systeem werd ontwikkeld om te kunnen schakelen tussen glasvezeltypes naarmate ze zich verder door de tijd ontwikkelden. De overgang naar onze klanten, die zich veelal in de industrie bevinden, is een vrijwel onontgonnen gebied.

Air Blown fiber biedt gereduceerde kosten, verhoogde flexibiliteit van een netwerkontwerp en andere voordelen die niet kunnen worden geëvenaard door het plaatsen van conventionele optische vezelkabels.

ABF systemen bestaan uit een netwerk van ‘tube-kabels’ geïnstalleerd tussen de verschillende netwerklocaties, vezels worden enkel geblazen in de buizen wanneer dat nodig is. ABF biedt op drie manieren kostenvoordelen ten opzichte van conventionele bekabeling systemen: Ten eerste, de beslissing om vezels te kopen kan worden uitgesteld tot de vezel daadwerkelijk nodig is. Ten tweede, het elimineert de noodzaak voor splicing- en interconnectie punten. Als derde kan -eenmaal het ‘tube-netwerk’ geplaatst is - een upgrade van het netwerk op een bijzonder efficiënte en goedkope manier uitgevoerd worden.

 

 

APS - Garantie

100% service

Vertrouwt u uw project toe aan APS, dan staan wij ook in voor de nazorg. Een onderhoudsdienst staat ter beschikking van de klant. Vraag ook naar onze onderhoudscontracten.

APS - Interesse? Vragen?

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, of bel ons rechtstreeks op +32 9 340 40 60 en stel uw vraag.